När Serie A återupptas efter landslagsuppehållet tar tabellettan Napoli emot Torino på Diego Armando Maradona Stadium. Den stora frågan är hur många matcher i rad Napoli kommer att klara av att vinna. Hittills har det blivit sju raka segrar i Serie A. Det är dock en tuff utmanare som gästar dem, som är väldigt svåra att slå. Så någon storseger för Napoli bör det i alla fall inte bli.

Säsongen 2017-2018 inledde Napoli lika starkt och tog då också sju raka segrar. Vid en vinst över Torino så får Napoli den bästa starten någonsin i Serie A. Napoli slåss på två fronter, i och med att de också spelar i Europa League, där det väntar ett hemmamöte mot Legia i nästa vecka. Med en ny tränare i Luciano Spalletti har Napoli spelat ännu mer offensivt och lyckats få till flest skott av alla på mål, hela 48 gånger. Ändå är det försvaret som har skött sig bäst av alla med bara tre insläppta mål.

Torino har därmed en svår nöt att knäcka. Formen får ändå ses som mycket fin, trots att det blev en sen förlust i derbymötet mot Juventus med 0 - 1 innan VM-uppehållet. Innan dess hade Torino varit obesegrade i fyra raka matcher, där de hade segrat mot Salernitana och Sassuolo, samt kryssat mot Lazio och Venezia. Under den nya tränaren Ivan Juric har laget hittat balansen på kort tid och varit svåra att bryta ner - samt effektiva framåt trots att stjärnanfallaren Andrea Belotti har saknats pga en skada.

Både Napoli och Torino har ett par skadeavbräck, som i slutändan ändå jämnar ut sig. I Napoli är mittbackarna Kostas Manolas och Kevin Malcuit i sjukstugan samt anfallaren Adam Ounas. Mittfältarna Stanislav Lobotka och Andrea Petagna är tillbaka från skador men tveksamma till start. I Torino är Andrea Belotti också tillbaka i träning. Dock är det oklart om han startar mot Napoli. Marko Pjaca och Simone Verdi är skadade medan mittfältarna Tommaso Pobega och Dennis Praet tveksamma till start.

Marknaden har Napoli som stora favoriter till seger. Dock känns det inte som att det blir någon utklassning, i och med att Torino är tuffa att slå. Handikapp linan är satt på +1,5 mål till gästerna. Då har Torino råd att förlora matchen med ett mål i marginal.

Speltips Napoli - Torino:
Torino +1,5 mål - odds 1.75 hos Pinnacle .

---
Bekräftad startelva - Napoli:
David Ospina, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Kalidou Koulibaly, Mario Rui, Fabian Ruiz, Andre-Frank Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Matteo Politano, Victor Osimhen & Lorenzo Insigne.

Bekräftad startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, Koffi Djidji, Gleison Bremer, Ricardo Rodriguez, Wilfried Singo, Sasa Lukic, Rolando Mandragora, Ola Aina, Karol Linetty, Josip Brekalo & Antonio Sanabria.
---

This is the stats tab
This is the post tip