Napoli gästas av Udinese i italienska cupen ikväll. Jag spelar båda lagen gör mål till oddset 1,91 hos William Hill .

Serie A:
1 SSC Napoli 17 13 3 1 38:11 +27 42p
11 Udinese 16 7 0 9 26:25 +1 21p

Napoli hemma:
5-2-1 17:4

Form:
V,F,F,O,V

Senaste match:
Torino - Napoli 1-3

Udinese borta:
3-0-4 12:11

Form:
F,V,V,V,V

Senaste match:
Inter - Udinese 1-3

Efter en rad sämre insatser så tog Napoli "äntligen" en mycket stark och välbehövlig seger i helgen mot Torino med 3-1, och eftersom Inter förlorade mot just Udinese så tog Napoli tillbaka serieledningen från de blåsvarta. Insigne var tillbaka i matchtruppen mot Torino och fick spela sista 20, viktigt för Napoli.
Massimo Oddo ny tränare i Udinese sedan i slutet av november, har fått en fantastisk start på sitt nya tränaruppdrag. Laget har fyra raka segrar, och så sent som i helgen så slog man som tidigare nämnt Inter på San Siro, ett Inter som innan matchen var obesegrade. Udinese har inte speciellt många namnstarka i offensiven, men trots det så är det framförallt målproduktionen som varit den stora anledningen till formtoppen. På resande fot har Udi mäktat med 12 mål på sju matcher i Serie A - riktigt bra för att vara ett mittengäng, och i den senaste omgången i Coppa Italia besegrade man Serie B-laget Perugia med sanslösa 8-3.

Probabili Formazioni (corrieredellosport.it)

Napoli 4-3-3
Sepe; Hysaj, Koulibaly, Chiriches, Maggio; Zielinski, Jorginho, Rog; Insigne, Mertens, Ounas

Udinese 3-5-2
Scuffet; Bochniewicz, Danilo, Larsen; Pezzella, Jankto, Hallfredsson, Behrami, Widmer; Bajic, De Paul

Båda lagen ser ut att rotera, som väntat. Men hur som helst så tror jag att Udinese borde ha goda chanser att åtminstone hitta nät en gång. Laget har vind i seglen med fyra raka segrar och segern senast mot Inter borde ha varit en rejäl boost för självförtroendet. Napolis defensiv är samtidigt långt ifrån felfri, och nu verkar det dessutom som att det blir ett par ändringar i backlinjen, och förstakeepern Reina ser ut att vila. Att Napoli ska göra mål hemma på San Paolo mot Udinese behövs väl inte motiveras? Det känns givet.

Båda lagen gör mål till fina 1,91 känns helt klart intressant.

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip