Kombinationsspel - Napoli-seger och under 3,5 mål spelas till 1.95 hos Betsson . Spelet hittar ni på marknaden > över/under > resultat/antal mål.

Tidigare möten:
17/18 Napoli - Udinese 1-0 (Coppa Italia)
17/18 Udinese - Napoli 0-1

Serie A
2 Napoli 32 24 6 2 66:21 +45 78p
13 Udinese 32 10 3 19 40:50 -10 33p

Napoli hemma:
12-2-2 35:13

Form:
O,V,O,V,O

Senaste match:
Milan - Napoli 0-0

Udinese borta:
5-1-10 18:26

Form:
F,F,F,F,F

Senaste match:
Cagliari - Udinese 2-1

Efter helgens kryss i Milano talar nu allt för att Juventus kommer att springa hem sin sjunde raka Scudetto, Den gamla damen har nu fem poängs försprång på Napoli. Men Juventus möter Napoli till helgen så än är det inte helt kört trots allt.

Napolis form har sakta men säkert dalat under säsongen och bredden på truppen har tagit ut sin rätt ju längre in på spelåret vi kommit. Under den senaste tiden har målproduktionen varit ett återkommande problem - endast tre mål på de fem senaste matcherna har Napoli noterats för. Belgaren Dries Mertens har varit iskall och Sarri väntas starta med Arkadiusz Milik längst fram mot Udinese.
På tal om svag form, har ni koll på Udinese? Om ni inte har det kan jag meddela att Udine åkte på sin NIONDE raka förlust i helgen mot bottenlaget Cagliari - oerhört märklig utveckling på säsongen! Massimo Oddo kom in som ny tränare i klubben i november och Oddo började med att vinna sex av sina sju första matcher. Men efter det har det gått helt åt skogen och den gode Oddo är nu hårt pressad.

Laguppställningar (gazzetta.it)

Napoli 4-3-3
Insigne Milik Callejon
Hamsik Jorginho Allan
Rui Chiriches Albiol Hysaj
Reina

Out: Koulibaly (31/4), Ghoulam (11/2)

Udinese 3-5-2
Perica
Jankto
Pezzella Balic Fofana Barak Widmer
Samir Danilo Nuytinck
Bizzarri

Out: Behrami (16/1), Angella (12/0), Lasagna (24/9), Larsen (25/1)

Att motivera hemmasegern behövs väl knappast? Ett titeljagande Napoli ska bara lösa tre poäng hemma mot Udinese som har nio raka torsk i bagaget. Dessutom ser det ut som Oddo kommer att rotera och prioritera helgens match mot Crotone mer. Slagna på förhand? Det känns så.
Lasagnen Kevin som gjorde målet senast mot Cagliari och är lagets bästa målskytt är skadad vilket talar för ett underspel. Men det största argumentet till underspelet är Napoli tar sig an Juventus i helgen - vid en potentiell men förmodad 1-0/2-0-ledning bör Sarri slå ner på takten och spara så mycket krafter det bara går inför söndagens batalj. Addera det med att Napolis fem senaste matcher gått under 3,5-linan.

Vi säger 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip