Serie A tabellettan Napoli har en knepig sista match innan landslagssamlingen när svårslagna Udinese gästar dem på Diego Armando Maradona Stadion. Med tio ligasegrar i rad är Napoli i toppslag och har ett försprång med åtta poäng - före Lazio och AC Milan. Udinese har gjort det utmärkt och bara förlorat två gånger efter 14 omgångar. Fullt kompetenta till att bryta Napolis fina svit. 1x2-oddsen känns ändå relativt nyktra, med tanke på dagsformen. Mer värde finns på att vi får fortsätta se båda lagen näta.

Tränaren Luciano Spalletti har skapat en segermaskin i Napoli. Redan har toppkonkurrenter som Milan, Atalanta och Roma slagits. Sist i raden att besegras var Empoli, där Hirving Lozano förvaltade en straff och Piotr Zielinski fastställde slutresultatet till 2 - 0. Victor Osimhen leder skytteligan i Serie A med 8 fullträffar. Magikern Khvicha Kvaratskhelia, som är tveksam till start på grund av en skada, han också varit produktiv med 6 mål och 5 assist. Innan laget koras som vintermästare väntar en tuff uppgift.

Efter en lysande start på säsongen har Udinese drabbats av en formsvacka. Andrea Sottil och hans lag är utan seger i de sex senaste omgångar. Under tiden har Udinese ändå spelat bra och bara noterat en förlust under den tiden. Bakom sig har de två raka 1 - 1 segrar över Lecce och Spezia. Trots alla poängtapp ligger Udinese på en åttonde plats i tabellen och har fyra poäng upp till Juventus - som har fjärdeplatsen. Portugisen Beto har nätat 6 gånger och är en av många spelare i fin form.

Efter att ha matchats hårt skulle det inte vara någon överraskning att se Napoli tappa poäng mot Udinese - som har gjort en bra säsong. Då båda lagen har anfallsvapen i massor och spelar en offensiv fotboll är de mer än kapabla till att bryta ner varandra. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Napoli - Udinese:
Båda lag gör mål. Odds 1.74 hos Pinnacle.

---
Preliminär startelva - Napoli:
Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-jae Kim, Juan Jesus, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Hirving Lozano, Victor Osimhen & Giacomo Raspadori.

Preliminär startelva - Udinese:
Marco Silvestri, Bram Nuytinck, Jaka Bijol, Nehuen Perez, Enzo Ebosse, Tolgay Arslan, Walace, Sandi Lovric, Roberto Pereyra, Beto & Isaac Success.
---
This is the stats tab
This is the post tip