På Balkanabat Stadium i Turkmenistan tar bottenlaget Nebitci emot tabellettan i Yokary Liga, nämligen Ahal. Gästerna är stora favoriter till seger och har en stor chans att vinna matchen men Nebitci har visat sig vara svåra att bryta ner när de väl får spela hemma. Dessutom har inte Ahal varit lika överlägsna på bortaplan, så detta blir en jämnare match än vad marknaden föreslår.

Som de flesta bottenlag i fotboll är även Nebitci urusla på bortaplan, där de stundtals kan läcka in en massa mål. Det gör de dock inte på hemmaplan. Hittills har Nebitci hunnit spela tre hemmamatcher och lyckats vinna två av dem, samt en förlust. Först blev det en 1 - 0 vinst mot Sagadam, sedan 1 - 2 förlust mot Energetik och senast vann de mot tabelltvåan Altyn Asyr med 1 - 0.

Ahal har imponerat stort denna säsong, i synnerhet på hemmaplan där de har fyra vinster av fyra möjliga och 9 - 0 i målskillnad. Bortaspelet har inte varit lycka framgångsrikt under de inledande två matcherna. Spelet har inte riktigt stämt även om de har lyckats näta i båda möten. Resultatsiffrorna har skrivits till 1 - 0 mot Kopetdag Asgabat och senast blev det 1 - 2 mot Altyn Asyr.

Då Nebitci har visat sig vara starka på hemmaplan och duktiga på att göra livet surt för motståndarna, samt försvarat sig med samtliga spelare, kommer detta bli tufft för Ahal. I alla fall har jag svårt att se någon utklassning från Ahals sida, då inget annat lag heller har lyckats med det ännu. Marknader erbjuder nästan dubbla pengar på att Nebitci klarar av att inte förlora med fler än ett måls marginal och det är av värde. Spelet rättar även vid en uddamåls seger för Ahal, samt kryss i matchen eller Nebitci seger.

Speltips Nebitci - Ahal:
1 asian hcp +1,5 (Nebitci +1,5 mål) - odds 2.10 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip