Det vart inte en lyckosam onsdagsnatt.

1/3 spel satt bland rekarna som fanns som speltips och i ärlighetens namn så var Toluca aldrig riktigt nära att göra 2-0 samtidigt som Leon och Cruz Azul var sådär äckligt effektiva som vissa Liga MX lag kan vara emellanåt.

Nåväl, vi vänder blad!

I helgen finns det massvis av intressanta matcher och jag tänkte ta mig an denna match först, främst då ett av spelen behöver tas ganska snart så Unibet släpar efter rätt mycket.

Necaxa slog mig på fingrarna senast när de slog ett aningen skadeskjutet Chivas. Bortalaget hade mest boll, men Necaxa lyckades faktiskt försvara sig riktigt bra. Vem som slog till med segermålet? Diber Cambindo, nye favoritstrikern i Liga MX.

Rent spelmässigt var man inte på samma nivå som Chivas men snackar vi effektivitet så har Chivas en del att lära där.

Vilda Pachuca

Pachuca leds fortsatt av uruguayanen Guillermo Almada. Almada tog över december 2021 och är en av dem längre sittande tränarna i ligan. Inte så konstigt kanske då det är en mycket kompetent tränare som år efter år lyckas få sina lag att prestera trots tunga spelartapp.

Årets Pachuca sålde en del spelare men tro fan att de ser trots det bättre ut än på länge. Värvningarna (billiga sådanna) har blivit rena fullträffar (Rondon!) och jag sticker inte ut hakan när jag påstår att Pachuca är antagligen det mest underhållande laget i Liga Mx. Det svänger rejält om Pachucas matcher där de allt som oftast också drar det längsta strået. De erövrar boll fort och lägger gasen i botten. Tänk Klopp-fotboll :)

Pachuca ligger just nu på en imponerande andraplats, inte helt oförtjänt, och laget ser bättre och bättre ut för var match som går.

Samtliga av Pachucas matcher har gått över 2.5 mål och jag tror att vi lär se det hända i en majoritet av matcherna. De är i toppform och jag tror att det är dags för Necaxa att inte ha marginalerna på sin sida. Men framförallt är nuvarande odds för högt och +0 känns oerhört tryggt.


Pachuca +0 @ 1.79 spelas hos Unibet med 1.5U
Ö 2.5 tas till 1.88 hos bet365 , 1U

Må vi studsa tillbaka snabbt =)

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip