Speltips: Diber Camindo över 2.5 skott @ 1.90 0.5U, Diber Cambindo över 3.5 skott @ 3.50 0.25u. bet365
---
Klasskillnad mellan lagen egentligen men viktigt att ha i åtanke att Toluca haft midweek match i Champions Cup på bortaplan i Costa Rica. Toluca vilade visserligen många spelare, framförallt offensiva sådanna, men resan har ändå gjorts och det är endast 3 dagar mellan den och lördagens match.

Toluca har annars varit en positiv överraskning och har i år fått utdelning på det höga bollinnehavet. Det är svårt att ogilla ett lag som gjort 13 mål framåt på 5 matcher om vi säger så =) De är förövrigt Liga MXs största "chilenska koloni" där hela 3 landsmän till mig spelar. Tre spelare som vuxit ut till nyckelspelare, mycket trevligt =)

Lagets styrka, possession och offensiven, är också varför laget släpper in många mål. De står högt upp med backlinjen och tappar inte oofta boll i uppspelningsfasen vilket brukar resultera i mål i baken.

Galna Cambindo

Hemmalaget Necaxa blandar och ger rätt friskt i varje match. De är periodvis usla och periodvis rätt så farliga. Allra bäst är de, tyvärr för deras egna del, när de ligger under. Faktum är att de spelar som ett bra mycket bättre lag än vad de är vid underläge, till skillnad från andra undrehalvan-lag som har svårt att skapa rena chanser oavsett målställning.

De flesta av Necaxas anfall avslutas av colombianske anfallaren Diber Cambindo. Diber är på lån från Cruz Azul och har direkt blivit en av lagets viktigaste spelare. Han är duktig 1 vs 1, är stark och RUGGIGT snabb, en optimal spelare för Necaxas kontringsorienterade spelfilosofi. Det är honom lagkamraterna slår bollen på när man väl erövrat den.

Cambindo har stått för såväl mål och assist såhär under säsongsinledningen, men det som är mest anmärkningsvärt är hur skottglad han är. Han har spelat 4 matcher såhär långt då han var avstängd i en match. Statistiken? 7 skott i första matchen, 3 i andra, 1 i tredje (mot regerande mästarna) och 4 i fjärde.

Nu i helgen så är det alltså ett offensivt lutat motstånd man möter, ergo en matchbild som Necaxa ändå vill ha... ni vet, kontra på Cambindo? Jag är av uppfattningen att matchen kommer att passa Cambindo och jag tror att han kommer att komma till flera skottlägen.

Cambindo över 2.5 skott spelas till 1.90 med 0.5 unit och över 3.5 skott spelas till 3.50 med 0.25 unit. Bägge tagna hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip