Vi är framme i final i mästerskapet. Det är hemmanationen som står på ena sidan och på den andra har vi vårt kära grannland Danmark. Jag tror och hoppas att vi får en fartfylld match med bra anfallsspel där båda lagen vill framåt.

Holland har verkligen imponerat genom hela turneringen. Gick igenom gruppen med tre vinster. I kvarten vann man med 2-0 mot Sverige och där trodde jag faktiskt det skulle ta slut för Holland. I semifinalen ställdes man nämligen mot England som sett väldigt stabila ut. Holland hade dock inga problem att gå vidare från det mötet utan kunde vinna med 3-0.

Danmark fick möta Österrike i semifinalen. Ett tråkigt Österrike som backade hem väldigt mycket. Hade i stort sett nio utespelare runt om egna straffområdet och en anfallare som fick springa högst upp. Danmark lyckades inte luckra upp det låga försvaret utan slutade i straffar. Väl där så darrade Österrike och missade varenda straff.

Danmark har sina kvalitéer i anfallet och eftersom Holland vill framåt så kommer lägena dyka upp för Nadim och Harder. Holland har bevisat att man är i sitt bästa slag. Bör hitta nätet minst en gång i matchen.

Sett till hur lagen spelat sina tidigare match så känns överspelet som ett bra spel på förhand.

Jag har dessutom hittat ett till spel som jag verkligen gillar i den här finalen.

Jag har med framgång spelat överspel i kort flera gånger i andra finaler. Linan på 2,5 känns för låg när dessa lagen möts. Finns inget att hålla igen på längre. Inga avstängningar att ha i tanken vilket innebär att det gula kortet inte betyder så mycket så länge man håller sig borta från det röda.

I gruppen när lagen möttes slutade det med tre kort i matchen. Var inte särkilt många kort i gruppspelsmatcherna men tendensen är att det blir mer och mer ju längre turneringen lider. Semifinalerna slutade båda med fyra kort vardera.

Jag spelar Ö2,0 mål @1.80 hos Unibet med 4/7u.
Även Ö2,5 kort @1.70 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip