I den andra semifinalen tar hemmanationen emot England.

Jag rekade att Nederländerna skulle ta sig vidare mot Sverige i kvarten och ganska enkelt vann man, efter en blek insats av Sverige, med 2-0. Nu tror jag det blir tuffare för dem eftersom England är ett betydligt bättre lag, framförallt defensiven. England spelar en väldigt krävande spel. Man låter gärna motståndarna ha bollen men tillåts aldrig att komma för nära straffområdet utan man ligger på och stör hela tiden. När man får bollen så är man väldigt noga med att behandla den och tar det väldigt lugnt. Enda gången man sätter bollen fort är när man ser Taylor i ett bra läge högst upp. Är inne i ett riktigt stim och sätter precis allt i detta mästerskapet. Fick ett läge senast, vilket räckte för att ta England vidare till semifinal.

Men det är hörnspelet som jag fastnat för i den här matchen. Eftersom England spelar en ganska tråkig fotboll för den opartiska, så blir det stora stunder när bollen bara rullas i backlinjen.

Englands hörnor i turneringen:
Frankrike 4-2
Portugal 4-1
Spanien 1-4
Skottland 4-7

Nederländernas hörnor i turneringen:
Sverige 4-2
Belgien 3-3
Danmark 8-4
Norge 7-5

Båda lagen inledde mästerskapet med hörnor men ju längre turneringen hat kommit har även hörnorna försvunnit. Jag kan inte tänka mig att vi kommer få en matchbild som svänger fram och tillbaka utan mer likt kvartsfinalen England - Frankrike kommer det bli en hård kamp på mittfältet. Jag tror på tillknäppt och att båda lagen blir avvaktande eftersom man vet hur ödesdigert det kan bli att släppa in första målet i den här semifinalen.

Jag spelar Under 9,5 hörnor @2.07 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip