Över 2,5 mål i Nederländerna-England spelas.
Det till 2.04 hos SpeedyBet .

Mycket intressant semifinal i Nations League. Spelas i Portugal.

England tog sig till final via seger i en grupp där Kroatien och Spanien ingick. Tog bara en poäng första två matcherna, men avslutade starkt. Tre av fyra gruppmatcher gick över 2,5 mål.
Nederländerna besegrade Tyskland och Frankrike i sin grupp. Oerhört starkt. Även Nederländerna hade över 2,5 mål i tre av fyra gruppmatcher.

Nyckelfrågan gällande laguppställningarna är såklart - hur redo är de spelare som i lördags spelade CL-final?
Är Kane redo? Såg inte helt hundra ut i CL-finalen och har som bekant inte spelat på länge. Spelar han här blir det tre matcher på en vecka efter en lång skadefrånvaro - knappast optimalt.
Van Dijk och Wijnaldum? Hur hårt firade de CL-segern?
Anslöt till Nederländernas trupp under tisdagen och båda är skadefria. Jag skulle gissa att åtminstone van Dijk spelar.

Tänkbara lag:
Pickford; Walker, Maguire, Stones, Chilwell; Rice, Dier, Barkley; Sancho, Rashford, Sterling.

Nederländerna:
Cillessen; Dumfries, Van Dijk, De Ligt; Blind; Van de Beek, De Jong, De Roon; Babel, Depay, Promes.

Vad får vi då för match? I en semifinal i EM/VM hade överspel nog inte varit ett alternativ med tanke på hur tajta de matcherna ofta är. Jag tror att lagen såklart ser det här som en rätt stor match, men knappast VM/EM-nivå. Därför tror jag på en matchbild som blir lite mer kval/gruppspel i EM/VM snarare än utslagsmatch. Lite mer öppet alltså.

Nederländerna missade EM 2016 och VM 2018, men känns nu starkare på länge och äntligen på rätt väg. Koeman har gjort ett bra jobb och laget öser in mål - gjorde åtta på fyra matcher mot Frankrike och Tyskland. Mittbacksparet van DIjk och De Ligt är såklart yppersta världsklass, men Nederländerna har mer imponerat med sitt offensiva spel snarare än en tajt defensiv.

Även om England spelar utan (eller med en formsvag) Kane har de en rätt vass offensiv. Sterling, Rashford, Sancho eller vilka det nu blir är en vass anfallstrio. Spelar väl inte superoffensivt normalt sett, men har ändå gjort en hel del mål. Southgate försöker utveckla Englands spel och de vill gärna ha ett bollinnehav.

Nederländerna är traditionellt ett riktigt målglatt och offensivt lagt landslag, med eller utan världens bäste mittback van Dijk. Jag tror de kommer se till att driva upp tempot och se till att det här blir en sevärd "end to end"-match med en del målchanser. Ser en match-up där bägge lagen ska ha bra chanser att näta och då blir det ett överspel för mig.

Obs!
SpeedyBet har Sveriges högsta bonus!
Sätt in 100 kr och få direkt 300 kr att spela för!
Eller sätt in 1000 kr och få direkt 3000 kr att spela för
SpeedyBet är värd att testas – nu!

This is the stats tab
This is the post tip