Ö2,5 mål mellan Nederländerna och Frankrike.

Normalt kanske Frankrike nöjt sig med kryss här, men med tanke på att de bara fick kryss borta mot Vitryssland är en seger önskvärt här. För Nederländerna gäller den gamla kvalregeln att hemmamatcher bör vinnas. Eftersom de också fick "bara" kryss i sin premiär (mot Sverige) så bör de gärna vinna här. Kryss är inte så önskvärt med andra ord.

Hemmalaget släppte in mål mot såväl Sverige som Vitryssland och känns klart bättre framåt än bakåt. Inget ovanligt för holländska lag i och för sig, men så är känslan för det här laget.

Tänkbart lag Holland:

Stekelenburg
Karsdorp, van Dijk, Bruma, Blind,
Strootman, Wijnaldum
Promes, Klaassen, Sneijder
Janssen

En hel del offensiva pjäser som bör kunna såra Frankrike. På hemmaplan brukar laget agera offensivt. Gör i stort sett alltid mål själva på hemmaplan och ofta släpper man in baljor också.

Frankrike hamnade i tidigt underläge mot Bulgarien, men smällde sedan in fyra mål och gick ifrån till en bekväm seger. Payet, Pogba, Griezmann och Gameiro - det finns offensiv kvalitét i det där laget.

Tänkbar startelva Frankrike:

Lloris,
Sidibe, Koscielny, Varane, Kurzawa,
Pogba, Matuidi,
Sissoko, Griezmann, Payet,
Gameiro


Frankrike med sin kvalitét och Nederländerna på sin hemmaplan - kan lätt se båda lagen näta här. Båda lagen känns starkare framåt än bakåt.


This is the stats tab
This is the post tip