Här kommer en riktigt tung kvällsmatch i grupp D! 

Polen - Nederländerna 1-2

Österrike - Frankrike 0-1 

Nederländerna

Nederländerna åkte på en chockstart mot Polen men lyckades ta sig samman. Buksas tidiga 1-0 för Polen skakade om laget och dess supportrar, men vändningen skulle komma. Gakpo kvitterade efter knappa halvtimmen och sedan malde man på och fick till slut in 2-1 också genom Weghorst. 

Nederländerna är ett lurigt lag att tippa tycker jag. Man har klasspelare på vissa positioner men brister på andra. Mittbacksuppsättningen är det till exempel inget fel på men jag tycker att ytterbackarna inte håller samma defensiva kvalitet. Frankrike kan definitivt såra detta nederländska försvar, som samtidigt är riktigt fina framåt om de får matchbilden som passar dem. 

Preliminär elva (Whoscored)

Verbruggen - Dumfries, Vrij, Dijk, Ake - Schouten, Veerman - Simons, Reijnders, Gakpo - Depay 

Mbappe saknas?

Frankrike 

Frankrike fick också tre poäng i premiären, men det var lite krystat. Matchens enda mål var faktiskt ett självmål i den 38' minuten och dessutom fick man Mbappe skadad. Den näsan var inte rolig att se efter kollisionen som blev. Vi får se hur förbundskapten Deschamps klarar sig utan Mbappe i startelvan men det är klart att Frankrike ändå har ett väldigt bra lag att ställa ut. Jag tror vi kommer att få se en offensiv match med rätt gott om målchanser från båda håll. 

Gruppsegern är förstås hett på tapeten för att få en gynnsam lottning i åttondelsfinalen. Jag tror mest på Frankrike här, men om Mbappe saknas är det förstås ett avbräck av rang. Mitt bästa tips landar istället i ett målspel där jag inte tar ställning för vem som vinner matchen men där båda lagen gör mål. 

Preliminär elva (Whoscored)

Maignan - Koundé, Upamecano, Saliba, Hernandez - Kanté, Rabiot - Dembele, Griezmann, Barcola - Thuram 

SPELTIPS

Jag spelar båda lagen gör mål till 1.80 hos ComeOn (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip