Kampen om gruppsegern ska avgöras!

GRUPP E
1. Nederländerna D 2 2 0 0 4:1 6
2. Kanada D 2 2 0 0 3:0 6
3. Kamerun D 2 0 0 2 1:4 0
4. New Zealand D 2 0 0 2 0:3 0

Nederländerna - Nya Zeeland 1-0
Nederländerna - Kamerun 3-1

Senaste elva: Van Veenendaal - van Lunteren, Dekker, Bloodworth, van Es - Groenen, van de Donk, Spitse - van de Sanden, Miedema

Kanada - Kamerun 1-0
Kanada - Nya Zeeland 2-0

Senaste elva: Labbe - Schmidt, Buchanan, Zadorsky - Riviere, Fleming, Scott, Lawrence, Beckie - Prince - Sinclair

Världsranking
Nederländerna: 8
Kanada: 5

Segraren i gruppen kommer att ställas mot Japan medan förloraren får möta antingen USA eller Sverige, beroende på vilka som vinner grupp F. Lite lurigt läge men klart att man hellre vill vinna gruppen och veta att det blir Japan än att riskera att det blir USA. Båda lagen står på sex poäng och båda lagen har sett rätt vassa ut framåt, och stabila bakåt. Dock har motståndet inte varit det bästa i Kamerun och Nya Zeeland. Så upp till bevis nu. Det är en match mellan två topp 10-rankade lag och då blir det extra mycket prestige.

Just med tanke på läget i gruppen så är det Kanada som måste vinna - trots samma målskillnad - då de har gjort färre mål framåt. Jag tror på en intensiv och rolig match där båda lagen kommer gå för tre poäng. Om ett lag gör mål så kommer det andra satsa allt som finns. Det finns ingen risk att bli sämre än tvåa i gruppen så det är bara att köra.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip