Nordirland gästar Nederländerna i torsdagens EM-kval.
Mitt speltips: Asian hcp -1 på hemmalaget i första halvlek. Spelet innebär pengarna tillbaka om Nederländerna "bara" leder med ett mål i första halvlek. Fullvinst om de leder med två eller fler mål.
2.25 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

Tycker Nordirlands fyra första raka segrar i det här kvalet inte ska överskattas alls. Spelschemat var väldigt gynnsamt med dubbelmöten mot Estland och Vitryssland. Gjorde sedan en okej match mot Tyskland senast, men föll ändå med 2-0 till slut. Kunde och borde ha gjort mål i den matchen, men tycker Tysklands seger var klart rättvis i slutändan. Är också en sak att spela hemma i Nordirland och något helt annat att spela på bortaplan. Klart starkare hemma än borta.

Och det är ju inte lätt att komma till Rotterdam och spela. Nederländerna ligger tre poäng bakom torsdagens motståndare (med en match mindre spelad). Måste därför vinna en sån här match. Tror därmed ett fullt påkopplat hemmalag kommer gå ut i ett högt tempo och försöka döda den här matchen direkt. Har ju en småknepig match mot Vitryssland redan på söndag, så det hade passat bra att få tanka lite energi i den andra halvleken.

Tycker också det råder klasskillnad mellan de här lagen. Nederländerna har spelare som van Dijk, de Ligt, Blind, Wijnaldum, Frenkie de Jong, Babel, Depay m.fl. i truppen. Det är klubbadresser som Liverpool, Barcelona, Ajax, Juventus etc. - klubbar som når långt i CL.

Nordirland leds fortfarande av veteranen Evans. Tappat Norwichytterbacken Lewis pga skada, vilket är ett avbräck. Annars är det lite Championship, lite skotska klubbar etc. Tycker inte truppen känns särskilt stark. Är ett typiskt lag som är svåra att tas med i blåsten på Windsdor Park men betydligt tamare på bortaplan.

Ser framför mig en matchbild där Nederländerna sköljer över bortalaget från start och dödar den här matchen tidigt. Förlorade i det här kvalets inledning hemma mot Tyskland, men brukar annars vara enormt hemmastarka. Tycker de ska ha minst uddamålsledning efter 45 och om det bara står 1-0 får vi pengarna tillbaka, vilket känns som en bra livrem. Men jag tror på klara 2/3-0 när domaren blåser för halvtid.

Speltips: Nederländerna asian hcp -1 i första halvlek. Odds 2.25 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip