Sätter Nederländerna spiken i kistan och tar sin VM-biljett?

Senaste möten
Norge - Nederländerna 1-1

VM-KVAL GRUPP G
1. Netherlands 9 6 2 1 31:8 20
2. Turkey 9 5 3 1 25:15 18
3. Norway 9 5 3 1 15:6 18

Nederländerna hemma
4 4 0 0 18:1 12

Formen
V, V, V, V, O

Senaste match
Montenegro - Nederländerna 2-2

Norge borta
4 3 1 0 7:1 10

Formen
V, V, O, V O

Senaste match
Norge - Lettland 0-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Nederländerna (4-3-3) Biljow - Dumfries, Vrij, Dijk, Blind - Wijnaldum, Jong, Klaassen - Bergwijn, Depay, Danjuma

Norge (4-2-3-1) Nyland - Pedersen, Strandberg, Lode, Meling - Thorsby, Normann - Ödegaard, Thorstvedt, Elyounoussi - Sörloth

Två lag som brände rejäla chanser i förra omgången möts i den sista VM-kvalmatchen. Nederländerna fick bara 2-2 borta mot Montenegro och missade därmed att säkra platsen till Qatar. Norge fick bara 0-0 hemma mot Lettland och hade annars kunnat gå upp i delad serieledning med Nederländerna som leder tabellen före Turkiet och Norge. Man har allt i egna händer och hemmaplansfördel. Men det blir en rysare. Skulle norrmännen slå till med en praktskräll här och turkarna slår Montenegro, ja då missar van Gaals mannar VM.
Kommer det att hända? Nej, jag tror inte att Norge är i tillräckligt bra slag för att störa ett motstånd som på pappret är mycket bättre. Ett kryss räcker sannolikt ingenstans för Norge heller om nu inte Turkiet chokar och torskar mot Montenegro, som inte har något att spela för.
Här kommer jag gå på hemmaseger och fest i Amsterdam hela natten lång. Norrmännen får ta nya tag till EM 2024 i Tyskland.
Nederländerna kan nöja sig med att vinna med ett mål, samtidigt som norrmännen vid underläge måste råchansa och då tror jag att det här kan rinna iväg mot hemmanationens snabba spetsspelare.

SPELTIPS
Jag spelar Nederländerna asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till 1.84 hos Pinnacle (4/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip