Dags för den andra matchen i grupp A. Under söndagen fick vi se Ecuador demolera Qatar. Därmed känns det mer tydligt att Qatar blir en slagpåse i denna grupp. Nederländerna kommer till VM med en otrolig form, har inte förlorat på 1.5 år och spelar en underhållande fotboll under van Gaal. Nu var det dock ett tag sedan man spelade tävlingsmatch och det kommer nog att synas. Lägg därtill att Depay är skadad och missar första matchen.

Senegal fick också en tuff skada på Saudio Mané vilket gör att man får klara sig utan honom under hela mästerskapet. Såklart ett jättestort avbräck i offensiven och det försvinner nog en del energi i truppen med det beskedet. Hursomhelst vann laget Afrikanska mästerskapen och hela tiden haft en solid defensiv som blir svår att göra mål på även för bättre lag.

Båda lagen saknar matchvana på sistone och det lär ta tid innan spelet sitter. Båda lagen har också den stora stjärnan offensivt skadad. Det i kombination med premiär och stabila defensiver gör att underspelet känns bra här.

Spel: Under 2,5 mål till 1.75 hos SpeedyBet

Slänger även in ett tv-tips på Nederländerna under 60.5% bollinnehav till 1.86. Känns som Senegal kommer få ha en del boll i denna match.
This is the stats tab
This is the post tip