Gruppspelsmatcherna är över och trots krampaktigt spel från vissa av dem stora nationerna har vi favoriterna kvar till kvartsfinalerna. Sverige får väldigt tufft motstånd då man ställs mot hemmanationen och tillsammans med England vann man alla matcher i gruppen. Defensiven imponerar med bara ett insläppt mål på dessa tre matcherna.

Sverige känns inte stabila. Anfallsspelet finns där med Blackstenius och Rolfö men försvaret känns väldigt ihåligt. Det såg man inte minst mot Italien där man släppte in tre mål. Visst gjorde man lite förändringar till den matchen men det känns inte bra och lyssnar man på intervjuer så är det inte den bra känslan och harmonin man vill ha när man nu går in i slutspelet i ett mästerskap.

Holland känns mer klara i sitt spel och litar mer på varandra, vilket gör att spelet flyter mer för dem orangeklädda.

Jag tror på Holland men oddsen på att kvalificera sig ligger helt rätt enligt mig, på runt 1.65. Men jag har hittat samma spel hos SvS till 2.10. Vilket är för högt för att inte spelas. De erbjuder spel på när Sverige åker ut. Kvartsfinal, semifinal , silver eller guld. Vi får 2.10 på att Sverige ryker i kvarten, vilket blir samma spel som att Nederländerna kvalificerar sig.

Jag spelar att Sverige åker ut mot Nederländerna @2.10 hos Svenska Spel med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip