Sista matchen i Nations League innan ett uppehåll på 3 månader. Nederländerna leder gruppen med Belgien och Polen bakom. Sist ligger Wales som haft en tung inledning resultatmässigt i Nations League. Ska dock sägas att det är en svår grupp och prestationerna har varit bra.

Senast kommer Nederländerna ifrån ett kryss mot Polen. En märklig match där Polen tog ledningen tidigt trots stor dominans av Nederländerna och sedan utökade bortalaget till 0-2. Därefter fick Nederländerna utdelning och kunde rättvist få med sig 2-2. Nu lär man säkerligen vara med från start.

Wales kommer också ifrån ett oavgjort resultat. En jämn match mot Belgien där laget slutligen fick till en sen kvittering. Är imponerad av Wales som efter att turligt slagit ut Ukraina i VM-kvalet stått upp mycket bra mot både Belgien och Nederländerna.

När lagen möttes för en vecka sedan så hade Nederländerna ledningen i hela andra halvleken fram till 92 minuten då kvitteringen kom. Därefter gjorde Wegworst ett chockartat avgörande bara minuten senare som gjorde att Nederländerna fick med sig alla poängen.

Kommer säkerligen se rätt likt ut denna match när hemmalaget är Nederländerna som lär få möta ett kontringsinriktat Wales som behöver en seger. Är inne på att hemmalaget kör på hårt från start och det lär mynna ut i hörnor. Båda lagen har också en bra statistik i ryggen när det gäller hörnor i första halvlek.

Wales senaste 5 matcherna i första halvlek
Totalt 5 hörnor
Totalt 6 hörnor
Totalt 7 hörnor
Totalt 4 hörnor
Totalt 3 hörnor

Nederländerna senaste 5 i första halvlek
Totalt 1 hörna
Totalt 6 hörnor
Totalt 5 hörnor
Totalt 4 hörnor
Totalt 3 hörnor

Således landar spelet i asian över 4 hörnor i första halvlek till 1.85 hos bet365 . Det innebär att vid exakt 4 hörnor får vi pengarna tillbaka.

TV: Melker går för det igen på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip