Amerikanska MLS rullar vidare och på Gillette Stadium väntas en intressant match ta plats då New England Revolution gästas av Orlando City. Avsparkstiden är 01:30 natten till torsdag svensk tid och här går jag in på ett överspel hos bet365 !

Historiskt sett finns det en hel del som talar för att det bjuds på många mål när dessa lag drabbar samman. Ser vi till de sju senaste i inbördes möten så har nämligen över 2,5 mål hittat hem i sex av dessa, varav de fem senaste har avklarats med minst tre gjorda mål framåt och fyra av dessa har det dessutom gjorts minst fyra mål i.

Så här ser det ut historiskt (fem senaste):
Orlando City - New England Revolution 2-2
New England Revolution - Orlando City 2-1
Orlando City - New England Revolution 1-3
Orlando City - New England Revolution 3-3
New England Revolution - Orlando City 4-1

Som ni kan se i denna resultatrad så är det så gott som målgaranti mellan lagen och så som de inlett säsongen hittills finns det ingen anledning att tro att sviten inte förlängs ytterligare.

Hemmalaget ser ut att bli favoriter med rätt så god marginal. I detta nu har New England Revolution levererat 19 poäng på 14 ligamatcher och vad gäller deras målskillnad så landar den på totalt 24-24. Som hemmalag har det blivit elva poäng på sju matcher med en målskillnad på 10-8 och bäste målskytt i hemmalaget är polacken Adam Buksa som huserat i MLS sedan 2020. Den här säsongen har han hittills levererat sju mål på tio matcher, vilket tyder på glödhet form!

Gästande Orlando City är inför avspark på Gillette Stadium på en slutspelsplats i detta nu och detta som tabellfemma, två poäng före jagande New England Revolution. Gästerna noteras för en målskillnad på 17-20, något svagare offensiv alltså, men samtidigt en något stabilare defensiv, med betoning på något. Som bortalag har Orlando tre vinster, tre oavgjorda och en ynka förlust och detta med 8-7 i målskillnad.

Nu ställs de mot ett hemmalag som jagar poäng i kampen om en slutspelsplats och här tror jag att vi ska se chanserna för ett nytt målkalas som mer än goda! Båda lagen har tre poäng att sikta in sig på och historiken som finns lagen emellan vittnar minst sagt om att det vanligtvis bjuds på en hel del mål när dessa lag gör upp om tre poäng!

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365 .

2-1, 1-2 eller varför inte 2-2.
Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip