Ser att oddsen på Arsenal skjuter i höjden och då tycker jag det är dax att spela Gunners. Laget kommer till start utan Fabregas, vilket man gjorde många gånger redan förra säsongen. Nasri är det stora avbräcket och det ska bli intressant och se ifall Gervinho kan fylla hans skor, En spelare som jag har blivit grymt imponerad av de senaste 2 åren. På vänsterbacken har Clichy blivit Gibbs och jag tänker sticka ut hackan och säga att det absolut inte är någon försvagning. Clichy såg allmänt vilsen och håglös ut senaste säsongen och jag tror att en Gibbs kommer komma in med en energi och glädje som kommer gynna laget. På plussidan hittar vi även en av seriens bästa mittbackar, Vermalen.

Hoppar vi sedan över till Newcastle var odförande verkligen fått fnatt och slängt iväg lagets 3 bästa spelare under en månads period. Nolan, Enrique och Barton. Lägg därtill Januari försäljningen av Carroll så plockar du bort medparten av klubbens mål förra säsongen. Där har ni försvagningar mina goda vänner.

Jag tror att Arsenal på något sätt kan lyckas knyta samman sig och andra spelare får möjligheten att kliva fram när spelare som Nasri och Fabregas lämnas utanför.

Sagna - Koscielny - Vermaelen - Gibbs
Song - Ramsey
Rosicky
Walcott - van Persie - Gervinho


Simpson - Tayler - Coloccini - Perch?

Gosling - Tiote - Cabaye - Gutierrez

Demba Ba - Ameobi

Tänkbara start 11:or

Det är få, om ens någon Newcastle spelare jag skulle placera i Arsenals 11:a
Jag kan förstå att hysterin kring Nasri och Fabregas får folk att spela Newcastle men ska man se till spelare tror jag Newcastles avbräck är betydligt tyngre.

Arsenal var Seriens bästa bortalag förra säsongen och hade oddset varit under 2 hade jag inte spelat. Nu får vi hela 2.15 på bet365 .

25% - 25% - 50 %
Så skulle jag värdera matchen vilket innebär att 2.15 blir 0.15 för högt. Då är vi inte sena att trycka in poletterna. 3 % in på 2:a.

This is the stats tab
This is the post tip