Speltips: BLGM i matchen till 1.68 hos Expekt .
—-
En väldigt intressant match står på menyn mellan Newcastle och Arsenal på St James’ Park under lördagskvällen, och jag tror det finns goda chanser till en hel del mål.

Arsenal fortsätter se bra ut i ligaspelet och är ännu obesegrade. Två poäng upp till serieledande Tottenham inför den här omgången. Man ”lyckades” även rotera en hel del i elvan under veckans ligacup-match mot West Ham. Saka, Rice, Saliba, Ödegaard och Martinelli fick alla starta på bänken och bör vara utvilad och redo för spel.

Newcastle går även dem det bättre och bättre i ligan, och kommer från en förkrossande 3-0 seger mot Manchester United i veckan. Även Newcastle roterade en hel del i sin elva och likt Arsenal bör nyckelspelare komma utvilade och krya till den här matchen.

Inga nya skador ska finnas sedan matcherna i veckan, utan Jesus och Isak är de senaste som fallit bort från vardera lag och väntas tillbaka efter landslagsuppehållet.

Två lag som vill vinna

Newcastles försvar har länge varit deras signum under Eddie Howe, men nu har även målproduktionen kommit igång ordentligt. Räkna bort förlusten mot Dortmund i CL så har man gjort elva mål på de senaste fyra matcherna.
Callum Wilson i form, Anthony Gordon likaså och ett mittfält som ser mer och mer framåtlutat ut.

Arsenal vet vi alla har kvalitén för att göra mål på alla lag, och nu kommer man med pigga och fräscha ben.
På St James’ Park är Newcastle ruskigt starka med publiken i ryggen, så jag räknar nästan med att man kommer ut med full fart och ett tidigt hemma-mål ligger absolut i korten. Samtidigt kan det skapa ytor för Arsenal att ställa om på, vilket Arteta nog inte hatar.
Jag ser Arsenals offensiv som för bra för att inte göra minst ett mål, och vill man ta poäng tror jag det kommer behövas.

Möten mellan dessa två lag har i närtid varit ganska tillknäppta, men jag tror den trenden bryts, då det är två lag som verkligen tror man har goda chanser att vinna! BLGM till 1.68 spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip