Viktig match för lagen som kommer slåss om att försöka hålla sig kvar.

Newcastle har vunnit en match av de inledande fem. Skulle behöva vinna sin första hemmamatch för säsongen. Inte bara för tre poäng utan också för att ge fansen något att jubla över. Newcastle-fans är energiska och visar gärna vad de känner, oavsett om det är positiva eller negativa känslor.

Graham Potter fick en drömstart med 3-0 borta mot Watford i premiären. Men det har gått trögt efter det och trots ett lätt motstånd (undantag Man City) har poängen uteblivit. Blir en sån match idag igen för Brighton. Tidigt på säsongen men det är tufft att förlora mot lag som också ligger långt ner i tabellen.

Jag tror vi kommer få se en jämn match med mycket kamp på mitten. Två lag som inte viker ner sig. Efter sämre resultat i bagaget kan "fult" spel vara vägen för att tända till och hitta vägen tillbaka till segrar. Det ska sägas att offside ingår när det kommer frisparkar och det är något Newcastle haft många av på senaste. 8, 6 3, och 4 är siffrorna för Newcastle när det kommer till offside.

En låg lina med tanke på att det är två jämna lag som går trögt i botten av tabellen. Det gör att vi går in på överspelet.
Spelet hittas på "skapa ett spel"

Jag spelar över 21,5 frisparkar @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip