Mitt spel: BGLM & Ö 2,5 mål i matchen till 1.83 hos bet365 .

Newcastle tar emot Brighton hemma på St James Park där det nu börjar bli lite kniven mot strupen för Eddie Howe och hans mannar. Förlusten mot Arsenal följdes upp med ett kryss borta mot Leeds senast och man står nu på samma poäng som Manchester United på fjärdeplats, tätt följda av Liverpool.

Brighton studsade tillbaka på ett otroligt imponerande sätt när man åkte till Emirates och tog död på Arsenals sista hopp om en titel. 3-0 skrevs slutresultatet i Brightons favör i en match där man verkligen fick visa vad man går för och hur bra man faktiskt är under Roberto De Zerbis ledning.
Brighton har nu kopplat grepp om den sista Europa League-platsen framför Tottenham där man även har två matcher mindre spelade än Londonlaget, så det ser minst sagt ljust ut för “The Seagulls”.

Målglada lag

Både Newcastle och Brighton har blivit lag i vars matcher det blir en hel del mål. Lite statistik:

Brighton:
Nio av lagets senaste tio matcher har gått över 2,5 mål. Den enda matchen som inte gjort det är segern mot Manchester United för två veckor sedan.

Newcastle:
Åtta av lagets tio senaste matcher har gått över samma lina. I endast tre av de senaste tio matcherna har båda lagen hittat nätet i matcherna.

Jag är tämligen säker på att vi har en målglad historia framför oss. Båda lagen har även så pass mycket att spela för nu under slutet av säsongen, vilket gör att det pekar ännu mer åt samma håll.
Mitt spel blir därför BLGM och Ö2,5 mål i matchen till 1.83 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip