Speltips: BLGM & Ö2,5 mål till 2.00 hos Bethard .

Newcastle mot Borussia Dortmund i grupp F. Newcastle toppar gruppen på fyra poäng medan Dortmund hackar och står på en inspelad poäng.


Få 100 kr i cash att spela för → 

Jag ser framför mig en målrik historia. Dortmund behöver börja ta poäng i den här gruppen och helst en seger. Samtidigt har Newcastle chansen att verkligen koppla ett grepp om den här gruppen och kliva upp på sju poäng efter tre matcher.

Dortmund desperata efter tre poäng

Newcastle har verkligen fått fart på sin säsong, och specielle deras offensiv. 4-0 mot ett försvarsstarkt Crystal Palace under helgen visar prov på just det.
Dortmund lyckades knipa en 1-0 seger mot Werder Bremen i fredags i en match man borde vunnit med betydligt mer.

På hemmaplan ser jag inte hur Newcastle INTE ska försöka gå för segern precis som man gjorde mot PSG senast. Som sagt är Dortmund i stort behov av en seger, vilket nästan tvingar dem att kliva ut lite offensivare i den här matchen.
Jag tror samtidigt Dortmund kommer komma med en ödmjukare inställning till den här matchen är vad PSG gjorde. Det luktade en aning underskattning, vilket jag verkligen inte tror Dortmund kommer bjuda på.

Ett Dortmund som desperat jagar tre poäng mot ett Newcastle som flyger hemma på St James´ Park. Det STINKER mål för mig. BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 2.00 hos Bethard finns det en hel del värde i enligt mig!
This is the stats tab
This is the post tip