Speltips: Newcastle rak seger till 2.02 hos Bethard .
—-
Veckofotboll står på menyn i Premier League när Newcastle välkomnar Everton till St James’ Park under tisdagskvällen!

Hemmalaget kommer senaste från en sanslösa vändning 1-3 till 4-3 hemma mot West Ham, där Alexander Isak och Harvey Barnes blev segermakare med sina två mål vardera.
Det ser fortsatt rätt hackigt och slarvigt ut i Newcastle, framförallt defensivt, men jag känner ändå att man har något på gång inför avslutningen av Premier League och vinsten senaste känns som ett litet kvitto på det.

Everton går i motsatt riktning. Nio raka matcher utan seger i alla tävlingar och nu tre raka nederlag efter en 2-1 förlust mot Bournemouth senast på bortaplan.
Faktum är att man ännu inte har vunnit i ligan under 2024. Fortsätter detta, något jag är lite rädd för, blir det rejält svårt att undvika nedflyttning när säsongen går i mål.

Formsvagt Everton får det tufft

Som sagt har jag känslan av att Newcastle går mot en rätt stark avslutning på den här säsongen. Offensivt tycker jag det ser bättre och bättre ut, och mot ett Everton som har extremt svårt att göra mål kanske till och med försvaret kan få en lugnare afton.

Evertons offensiv fortsätter att skjuta tomt. Endast fyra gjorda mål på de sex senaste matcherna och jag tycker den där offensiven ser rejält trubbig ut.

Evertons form är extremt svag, samtidigt som Newcastle börjat sin jakt uppåt i tabellen mot eventuella europaplatser.
Vi lägger även till att Newcastle vanligtvis är starka hemma på St James’ Park, vilket gör att 2,02 på Newcastle rak seger hos Bethard känns som ett superspel i mina ögon!
This is the stats tab
This is the post tip