Tar asian hcp + 0,5 (X2) på Huddersfield mot Newcastle.
2.10 hos världens största bettingsajt bet365 .

Visst. Huddersfield har förlorat 12 av de senaste 13 PL-matcherna. Gjort minst mål i serien. Förlorat flest matcher. Har sämst målskillnad. Är onekligen sämsta laget i Premier League. Över tid har laget dock haft halvdålig poängutdelning sett till hur det det varit rent spelmässigt. Förtjänat mer i en del matcher, men har också fått lida för att de inte har någon vass målskytt. Lagets bäste spelare Mooy har också saknats på grund av skada, sedan ett par omgångar tillbaka är han spelklar igen. Vilket är ett plus.

Nu har laget haft spelledigt sedan 9 februari, då laget föll knappt mot Arsenal. Spelmässigt bra insats där Hudds vann bollinnehavet, hade 5-0 i hörnor och fler avslut. Laget borde ha haft nytta av det här uppehållet och bör komma in i avslutningsskedet redo att tro på miraklet.

Newcastle är svårspelade för de flesta lagen i ligan. Känslan är att de kan ta poäng av alla lag (hej Man City) men de kan också förlora mot alla. Tycker inte de har kvalitét nog att klart avfärda något lag. De har endast vunnit 6 av 26 i PL och relativt nyligen har det blivit poängtapp hemma mot exempelvis Fulham. Newcastle trivs bäst när de får försvara djupt och ställa om snabbt på Rondon, som är en klart vass forward. Dubravka har darrat lite i målet senaste tiden, vilket kan vara småjobbigt.

Spelmässigt tror jag den här matchen passar Huddersfield bättre än Newcastle. De har allt att vinna, alla har redan räknat ut dem. Många räknar nog med att Newcastle ska vinna genom att föra spelet här, det passsar Benitez gäng dåligt. Klart att Newcastle ska vara favoriter på hemmaplan, men tycker de blivit väl stora favoriter här och tycker Huddersfield ska ses med okej poängchans.

Speltips: 2 asian hcp +0,5 (X2) - odds 2.10 bet365

This is the stats tab
This is the post tip