Omgång fem från engelska Premier League smygstartar under fredagskvällen och detta från St. James' Park där Leeds gästar Newcastle.

Leeds United har inlett säsongen med en resultatrad på två oavgjorda och två förluster samt med en total målskillnad på 4-11. På bortagräs har de spelat två matcher och av dessa har de en oavgjord och en förlust med en målskillnad på 2-6. Förra spelomgången tog gästerna för dagen emot Liverpool på hemmaplan och den matchen slutade med förlust, 3-0. Dessutom fick Pascal Struijk syna det röda kortet, vilket gör att han inte kommer till spel här.

Newcastle har å sin sida en resultatrad på en oavgjord och tre förluster hittills i ligaspelet och för deras del är det med en målskillnad på 5-12. Ett mål mer framåt, men också ett mål mer bakåt än Leeds alltså. Det jag vill ha sagt med detta är att det är två lag som hittills är vana vid målrika tillställningar och min teori är att det fortsätter så.

Båda lagen går för säsongens första seger. Ska man vinna måste man göra mål, så att denna match bjuder på minst tre är taget.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.69 hos Bethard .

2-1 / 1-2, vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip