Ett utvilat Newcastle United tar emot ett Leicester City och detta på St. James' Park. Hemmalaget är knappa favoriter och min idé är att de levererar!

Newcastle kommer närmast från en skön 1-0-seger här på St. James' Park och det mot Wolves som var på besök här i fredags förra veckan. Sedan dess har hemmalaget i lugn och ro kunnat lägga fokus på vad som komma skall härnäst, nämligen mötet med Leicester City som väntar under söndagseftermiddagen.

Bortalaget för dagen är just nu tabellnia och noteras för 40 poäng på 29 ligamatcher. Senaste ligamatcher för Leicester spelades på hemmagräs mot Crystal Palace förra lördagen och då vann Leicester den hemmamatchen med 2-1. Samma siffror slog de tidigare i veckan ut PSV med då de något överraskande gick och vann på Philips Stadion i Europa Conference League.

Ser vi till ligaspelet så är det två lag som inte har allt för mycket att tävla om längre. Newcastle har skaffat sig bra med luft ner till bottenstriden och för Leicester är det just nu 14 poäng upp till en sjätteplats, vilket kommer bli tufft att ta ikapp.

Newcastle är dock motiverade att avsluta snyggt och eftersom de plockade full pott senast så är de nog angelägna om att göra det igen och i egenskap av hemmalag samt att de har ett utvilat lag jämfört med gästerna ger jag dem en god chans här.

SPELTIPS
Newcastle +0 (asian) / Newcastle (Draw no bet) spelas till 1.60 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip