Mitt spel: Newcastle asian -1,5 till 2.020 hos bet365 .
—-
Newcastle tar emot ett vilt kämpande Leicester hemma på St James Park där både lagen är i liknande situationer, men i helt olika ändar av tabellen.

Newcastle och Manchester United står på samma poäng inför de två avslutande matcherna i ligan. Om man kommer trea eller fyra spelar dock mindre roll, utan det är Liverpool på femte plats man vill hålla bakom sig. Det kan Newcastle säkra genom seger här mot Leicester.
Man kommer från en väldigt stark seger mot Brighton senast med 4-1. I den matchen såg man det Newcastle varit så bra på hela säsongen. Energi, defensiv stabilitet och spets längst fram i form av Callum Wilson och Alexander Isak.

Leicester känns slagna

På andra sidan står Leicester City. Dean Smiths lag känns i princip slagna. Fyra raka utan seger, två raka förluster och åtta insläppta mål på dessa två matcher. Jag vet faktiskt inte vad som kan rädda Leicester från att inte spela i Championship nästa säsong. Vid seger här har tar man sig dock upp ovanför strecket, men jag jag har så otroligt svårt att se det hända så som man ser ut just nu.

Jag tror det för Leicesters del kommer avgöras i sista omgången där man ställa mot West Ham på hemmaplan.

Newcastle, framför sin hemmapublik, med chansen att säkra topp fyra och Champions League-spel nästa år. Nej, det har jag oerhört svårt att se dem missa. Jag tror även man gör det med eftertryck. Man är ett så pass mycket bättre fotbollslag än Leicester på egentligen alla positioner, och det tror jag kommer visa sig här.

Nej, Newcastle gör sig klara för Champions League och man gör det med eftersmak. Newcastle asian -1,5 till 2.020 hos bet365 spelas mot ett Leicester som jag tror spelar i the Championship nästa säsong!
This is the stats tab
This is the post tip