Liverpool besöker Newcastle mellan dubbelmötet med Barcelona i Champions League. Vad prioriterar Klopp mest? Titeln i ligan eller en eventuell finalplats i Champions League? Jag skulle säga båda. Klopp höll presskonferens under fredagen och menar att killarna har fått bra en uppladdning inför lördagens match mot "The magpies". Jag spelar Liverpool & under 3,5 mål till 2,10x. Spelet skapar ni under fliken "Skapa ett spel".

Tabell:
2. Liverpool 36 28 7 1 84/20 91p WWWWWW
13. Newcastle United 36 11 9 16 36/45 42p DLLWWD

Newcastle har inte mycket att spela för här. Dock väldigt starka på hemmagräs och de lär knappast vika ner sig framför sin hemmaplan. Placerar sig på en 13:e plats i ligan och spelade senast 1-1 borta mot Brighton.
Har godkänd form utan förlust i de tre senaste ligamatcherna, dock ganska tajta matcher (undantag 3-1 mot Soton).
Saknar fyra viktiga spelare som Longstaff, Almiron, Yedlin och Lejeune.
Perez och Lascelles är tillbaka.

Liverpool behöver tre poäng här för att inte missa chansen på ligatiteln. Laget har en ruskig form med sju raka vinster i ligan.
Svårt att sia om Klopp kommer rotera eller inte. Inte allt för mycket skulle jag gissa.
Firmino startade på bänken i matchen mot Barcelona så han bör absolut ta en startplats här. Tror inte vi får se Wijnaldum på samma höga position.
Som sagt, tre poäng är ett måste. Då tror jag mer på att Klopp använder sina tre byten för att stänga detta möte och vila det offensiva krutet.
Keita gick sönder i mötet med Barcelona i veckan och missar resten av säsongen.

Förra årets möte på St James' Park slutade 1-1. Jag tror på något liknande här men tre poäng för Liverpool. Newcastle ser väldigt starka ut på hemmagräset så inte helt otänkbart att de hittar nätmaskorna. Liverpool kommer ha mycket boll mot ett lågt Newcastle, och när de tar ledningen kommer Klopp snarare stänga än att gå framåt.

SPEL: Liverpool & under 3,5 mål till 2,10x
1/5 – hos bet365

www.spreadsheet.se/akeholmberg

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip