Kvällsunderhållningen får vi från St James Park, där Benitez får besök av sitt gamla lag Liverpool.

Newcastle har gjort en bra säsong och kan spela utan press de sista matcherna. Trots problem högst upp i klubben och i styrelsen har Benitez fått ordning på laget. Det återstår att se vad kommande säsong har att erbjuda, och vad som händer med ägaren.

Liverpools krav har inte ändrats - vinna matcher och hoppas på att City kommer tappa poäng. Det är så verkligheten har varit för Klopp den senaste månaden. Det ska mycket till för att de ljusblåa från Manchester ska förlora poäng mot Leicester eller Brighton, men händer det så är det så viktigt för Liverpool att vinna. Hade varit förkrossande att tappa poäng om City gör det.

Liverpool är väldigt stabila och har blivit bra på att föra matcherna. De vann bollinnehavet på Camp Nou i onsdags och hade femton skott mot Barcelona. Kommer det ett tidigt mål för Liverpool så kan det bli tufft - men inte omöjligt - att få iväg skotten. Går det en tid in i matchen utan mål så ska fjorton skott vara nära till hands. Jag skulle ha överspelet till favorit här om jag satt oddsen.

Jag spelar Liverpool över 13,5 skott @2.10 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip