Dags för sista omgången av Premier League och mästarna gästar Newcastle på St Jame's Park.
Mitt speltips: 2 asian hcp -1.5 till hela 2.10 hos bet365 .

Newcastle ligger på en 13:e plats med 44 inspelade poäng. Laget kommer till matchen med sådär form och har två poäng de senaste fem matcherna, senast kryssade man Brighton i en 0-0 match. Skadeläget i lagets defensiv är lite jobbigt då man har kaptenen Lascelles borta likaså Schär missar matchen.

Liverpool överlägsna seriesegrare och klara mästare, man har hela 96 poäng inspelade medans tvåan Manchester City har 78. Laget kommer med en okej form till matchen då man har tio poäng senaste fem matcherna, senast tog man emot Chelsea på hemmaplan och man vann en målrik match med 5-3. Laget saknar tillskillnad från Newcastle ingen av sina startspelare och kommer med nästintill fullt lag till matchen.

Jag tror på att mästarna vill avsluta på bästa sätt efter den imponerande säsong, det tror jag även att man kommer att göra. Man möter ett Newcastle som inte har den bästa defensiven och nu när man saknar i mitt tycke deras bästa mittbacks par i Schär och Lascelles vilket inte kommer göra det lättare att möta ligans bästa anfallstrio. Man har även vunnit de fyra senaste mötena lagen emellan tre av dessa fyra med minst två måls marginal. Därför blir mitt speltips 2 asian hcp -1.5 till 2.10 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip