Mitt spel: Newcastle rak seger till 2.40 hos bet365 .


Newcastle tar emot Manchester United på St James Park i en otroligt viktig match i kampen om Europaplatserna!

Landslagsuppehållet kan mycket väl ha kommit lite opassande för Eddie Howe och Newcastle efter att man lyckats vända på den något negativa trenden med segrar mot Wolves och Forest. Min känsla är dock att den lilla dippen man hade under Februari månad är just en dipp och att man nu kommer börja göra fina resultat igen.

Newcastles spel har även det höjts flera snäpp efter Alexander Isaks intåg i startelvan. Man får en helt annat rörlighet i anfallsspelet med Isak jämfört med Wilson vilket öppnar upp ytor och möjligheter på ett helt annat sätt för spelarna runt omkring.

Manchester United har, jämfört med Newcastle, fortsatt ta poäng och resultat trots att spelat kanske inte glänst. Man har fått in en helt annan tyngd i laget med Varane, Casemiro och Lizandro Martinez. Men hur länge ska man egentligen kunna vinna matcher utan att övertyga? Jag tror det kan ta stopp här, och vi kan även få lite hjälp på traven.

Manfall i Manchester

Manchester United har en hel del frågetecken i truppen inför helgen. Raphael Varane, Marcus Rashford och Marcel Sabitzer är alla frågetecken och kommer behöva testas sent innan matchstart. Den sistnämnde blir kanske allra viktigast då även Casemiro kommer saknas på grund av avstängning.

Utan Varane och Casemiro är detta United ett helt annat lag. Visst kan det bli så att Varane står på planen när matchen väl sparkas igång, men en Varane som spelar på 75% är inte samma spelare vilket jag tycker har varit tydligt förut när han spelat halvskadad. Scott McTominay må ha gjort två mål och vunnit matchen för sitt Skottland mot Spanien i veckan, men det blir ett helt annat lag med honom på banan jämför med Sabitzer och Casemiro.

Jag tror Newcastle har goda chanser att slå dem röda från Manchester under söndagen, både med och utan spelare borta. Man är extremt starka på hemmaplan med supportrarna i ryggen, och skulle det vara så att United saknar någon spelare eller två ser jag det mer som en bonus för det här spelet. Jag landar i Newcastle rak seger till 2.40 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip