Omgång 14 från Premier League smygstartar med ett bottenmöte på St. James' Park i Newcastle där Norwich kommer på besök.

Newcastle är tabelljumbo efter 13 omgångar och har hittills en resultatrad på 0-6-7.
Målskillnaden för hemmalaget är 15-29 och på hemmagräs har det blivit tre oavgjorda och tre förluster med 10-16 i målskillnad på sex matcher alltså.
Senast Newcastle var i farten gästade de Arsenal på bortagräs. Då föll de med 2-0 i en match där de borde gjort mål, men det ville sig inte.
Man kan summera hemmalagets insatser så här långt med att det inte är deras säsong och nu när Norwich gästar borde säsongens första seger kanske vara inom räckhåll, men jag tror de misslyckas igen.

Norwich har två vinster, tre oavgjorda och åtta förluster i sin resultatrad så här långt.
Bortalaget har 7-27 i målskillnad, men tre poäng mer på kontot än Newcastle trots att de gjort hälften så många mål framåt.
Ser vi till vad Norwich presterat i närtid så går det ett rätt håll.
Tre raka utan förlust är nämligen gästernas facit och detta då de vunnit 2-1 borta mot Brentford, 2-1 hemma mot Southampton och nu senast spelade de 0-0 hemma mot Wolves.

Jag tror att Norwich ska ses med goda chanser igen.
Daniel Farke har lämnat, vilket han gjorde efter 2-1-segern mot Brentford då han fick sparken och in har Dean Smith kommit.

SPELTIPS
En poäng för Norwich i detta bottenmöte kan bli mycket värt i slutändan.
Jag spelar Norwich +0,5 (asian) till 1.97 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip