Newcastle att vinna med 2 mål mot Nottingham spelas. Skulle man vinna med 1 mål blir det halva insatsen tillbaka.

Nottingham-Preston 1-1

Spelade på hörnor i Newcastles förra match men nu tror jag det är dags att backa upp laget för 3 poäng. Lagen möttes för bara bara några veckor sedan. Om ni såg den så kommer ni garanterat ihåg den. En helt galen match där Newcastle fick 2 röda kort i första halvlek samt en straff emot sig. Nottingham missade straffen och Newcastle tog ledningen precis innan man fick det andra röda kortet. Nottingham kunde tillslut vända och gjorde 2-1 i 86:e minuten. Men det var inte en anstormning som Nottingham hade i andra halvlek, trots att man såklart hade mycket bollinnehav.

Newcastle har Jonjo Shelvey avstängd sedan just det röda mot Nottingham. Men annars ser truppen bra ut. Inga nya skador att rapportera om. Man förlorade senast som sagt mot Sheffield Wednesday med 1-0 men hade ändå en hel del lägen att göra mål på. Ett irriterat Newcastle på hemmaplan där man vill ha revansch på Nottingham för senast.

Nottingham Forest går inte bra och ligger i botten av tabellen. Bendtner har inte haft någon bra höst, då det bara blivit 2 mål på 12 matcher. Senaste segern är just mot Newcastle men efter det bara tagit 1/12 möjliga poäng. Man har en rad spelare på skadelistan. Lansbury och Cohen är stora tapp på mittfältet för Nottingham. Mittbacken Mancienne missar dagens match då han blev utvisad senast och därmed avstängd.

Jag spelar Newcastle -1.0,1.5 @1.825 hos bet365 med 4/7u.