Speltips: BLGM och Ö2,5 mål till 1.90 hos Bethard .
—-
Champions League-fotbollen är tillbaka på St James’ Park när Newcastle välkomnar PSG till England!

Newcastle har den senaste tiden fått ordentlig fart på sin säsong. Tre raka segrar, inklusive segern mot Manchester City, där man heller inte har släppt in ett enda mål. Försvaret som var det man lutade sig tillbaka på under förra säsongen har äntligen hittat rätt och kan mycket väl göra det tufft för PSGs offensiv.

PSG ja! De franska giganterna kommer från ett tafatt kryss hemma mot Clermont i ligaspelet. Det har varit lite för upp och ner hittills resultat- och prestationsmässigt. Samtidigt har man en ny trupp att få ihop tillsammans med en ny tränare, så kanske får man ge det lite tid. Samtidigt vet vi vilken kvalité deras offensiv innehar, och den kan blixtra till precis när som helst.

En försvagad defensiv i Newcastle

Newcastle kommer behöva klara sig utan Sven Botman återigen vilket jag ser som ett stort avbräck för hemmalaget. Han har ofta varit den avgörande faktorn för om den där defensiven håller ihop, och utan honom tror jag trots att PSG, med Mbappe i spetsen, kan skapa bekymmer för Newcastle.

Samtidigt är Newcastle inne i ett fantastiskt stim med fina resultat, och nu när CL återvänder till Newcastle har jag väldigt svårt att se hemmalaget gå mållösa.
Callum Wilson väntas missa matchen, så det blir upp till Alexander Isak att axla ansvaret!

PSGs offensiv är tillräckligt bra för att få hål på Newcastle, samtidigt som jag inte kan se hemmalaget gå mållösa från den här matchen med allt vad den innebär. Trycket på St James’ Park kommer vara enastående och bära fram Newcastle till minst ett mål.

Jag väljer att kliva på målspelet och spela BLGM och Ö2,5 mål i matchen till 1.90 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip