5 mål gjorde i Swansea-West Ham och ö2,5 satt relativt enkelt. Jag gillar det här spelet mer och mer ju och desto mer jag läser om matchen så ännu bättre.

Newcastle Ö5,5 hörnor blir alltså spelet.

Lagens tre senaste matcher:

Burton-Newcastle 1-2 (7-5 i hörnor)
Wigan-Newcastle 0-2 (5-6)
Newcastle-Birmingham 4-0 (7-1)

Sheff Wed-Rotherham 1-0 (7-9)
Sheff Wed-Barnsley 2-0 (3-5)
Reading-Sheff Wed 2-1 (1-4)

Newcastle har jag varit inne och haft stort förtroende för den här säsongen och man har inte gjort mig besvikna än så länge. Leder serien och med materialet man besitter så bör man nog kunna ro hem den här serien i maj när det avgörs. Har gått över den här linan i antal hörnor på hemmaplan dom senaste 4 matcherna.

Sheffield Wednesday är ett bra lag ock ligger just nu på en sjätte plats och alltså den sista kvalplatsen. Har fin form för tillfälligt och bör kunna stå emot Newcastle på ett bra sätt. Laget får en hel del hörnor emot sig, vilket talar för det här spelet. Rotherdam fick 9 hörnor på bortaplan och Barnsley fick 5 hörnor med sig.

Newcastle kommer såklart gå ut på St James Park med att gå framåt och få 3 poäng ikväll. Men tror man kommer få det tufft med att bryta ner Sheffield som kan stå emot bra och länge. Mycket möjligt att Gayle avgör igen som han brukar men förhoppningsvis så ska det här spelet redan vara klart då.

Jag spelar ö5,5 hörnor till Newcastle @1.72 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip