Jag gillar offensiven som Newcastle numera kan starta med.
Fyrlingen Callum Wilson (20/10), Allan Saint-Maximin (12/1), Miguel Almirón (20/2) och Ryan Fraser (12/0) är nu alla hela och friska.
Därmed har faktiskt Newcastle ett riktigt kreativt lag och att se Allan Saint-Maximin inhopp sedan gladde verkligen.

Newcastle vann näst senast över Everton på bortaplan med 2–0. I matchen efter mot Palace gjorde man en mycket fin första halvlek, men på något sätt gjorde gästerna två mål under fyra minuter, och vände till 2–1. I andra halvlek backade bara Palace hem och Newcasle är verkligen inte van att vara något possession-lag... Hur som helst skapade "Skatorna" klart mest i den här matchen och sett till chanserna borde man tagit tre poäng igen.

Det är hur som helst ett nytt Newcastle vi se numera och jag tror man kommer ösa på mot ett skadeskjutet och slitet Southampton här.
The Saints drog på sig ett tidigt rött kort senast mot Manchester United och föll till slut med hela 9–0!
Southampton har därmed tre raka förluster och frånvarolistan börjar bli enorm.
Ser ut att saknas:
Alexandre Jankewitz, avstängd (2/0)
Stuart Armstrong (18/3)
Kyle Walker-Peters (18/0)
Oriol Romeu (16/1)
Theo Walcott (15/2)
Jannik Vestergaard (13/3)
Ibrahima Diallo (11/0)
Nathan Tella (5/0)
William Smallbone (3/0)
Michael Obafemi (1/0)
Mohamed Salisu (0/0).

Som ni ser är troligen nio spelare borta på grund av skada och en är avstängd. Bland annat saknas då troligen ordinarie innermittfältsparet i Romeu/Diallo igen samt båda mittbacken Vestergaard. Bednarek fick sin avstängning hävd.
Givetvis finns ersättare, men bänken är nu mer eller mindre fylld med akademispelare. Hasenhüttl valde bara att göra två byten senast trots 9–0 i baken. Nummer på de som inte byttes in säger en del: 44-72-52-41-47-40-65.
På planen fanns 64-62-31 mfl.
Det säger trots allt en del om The Saints truppläge...

Newcastle har alltså ett jätteläge här och med sitt mer kreativa spel bör man plocka poäng mot ett slitet, avbräcksfyllt och formlöst Southampton.
Ettan till 3.10 i odds spelas hos Unibet , LeoVegas , Casumo & 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip