Newcastle tar emot Southampton i ligacupsemifinal-retur på tisdagen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget Newcastle. För er som är nya inför betting eller ovana vid spel på asiatiska hcp:
Spelet innebär att du får pengarna tillbaka om hemmalaget vinner med uddamålet. Vinst på spelet vid seger med två eller fler mål. Förlust om Southampton vinner/förlorar. Finns under asianfliken på bet365 - asian -1 är alltså ett annat spel än -1 med europeisk hcp.

Visst stod Southampton upp hyggligt i första semin förra veckan. Men jag tyckte mig ändå på något sätt se att det var en viss klasskillnad mellan lagen. Newcastle hade rätt bra koll på läget och begränsade Southampton till rätt få målchanser. En i raden av bra insatser av det här Newcastlelaget, som har bra hugg på CL-plats, inget Europa som stör och allmänt bra flow. Tycker när jag sett laget att det verkligen ser ut som ett riktigt topplag när de möter sämre PL-lag. Att de ligger så pass bra till i ligan är ingen slump. Släpper knappt till något, har mycket boll och skapar en hel del. Kanske saknar lite spets jämfört med de bästa, men är absolut inte långt efter. Spellediga i helgens FA-cup då de åkte ur i första rundan, ett av få minus den här säsongen. Så har kunnat fokusera på den här matchen och det lär koka på läktarna. Isak är tillbaka från skada och smyger igång bättre och bättre. Förarbetet till segermålet i veckan var riktigt skarpt.

Southampton hade FA-cupmatch mot Blackpool på lördagen. Roterade rätt kraftigt men lyckades ändå vinna med 2-1. Kort vila inför och efter lördagens match. Visst kommer de göra många ändringar, men medan Newcastle kunde förbereda sig för returen direkt behövde Southampton lägga energi på FA-cupmathehn. Ligger som bekant skrynkligt till i ligan och har Brentford på lördag. Pallar de stånga sig blodiga i den här matchen som är typ körd? Visst är semifinal alltid speciellt, men det ska jäkligt mycket till för att de ska gå vidare här. Lär väl gå fram och försöka i alla fall, vilket kommer öppna för Newcastles offensiv.

Jag tror på en bra prestation av Newcastle här. Då jag tycker det skiljer en klass mellan lagen ska Newcastle ha mycket bra chans att vinna här. Får de bara in ett ledningsmål kan det mycket väl rinna på lite. Stannar det på uddamålet blir det pengarna tillbaka, vilket känns som en bra livrem här.

Speltips: Newcastle asian -1. bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip