St. James' Park ger oss mötet mellan Newcastle och Tottenham under söndagseftermiddagen och här kliver gästerna in som favoriter, men räkna inte bort hemmalaget säger jag!

Newcastle är just nu nästjumbo i Premier League och detta genom att ha öppnat säsongen med tre poäng på sju matcher. Hittills har hemmalaget inte en enda seger utan deras resultatrad är tre oavgjorda och fyra förluster och detta med en total målskillnad på 8-16.
Innan uppehållet gästade de Wolves borta och då hade de 1-1 i halvtid, men tidigt i andra gjorde Wolves 2-1-målet, vilket också blev matchens sista så Newcastle gick till det tidiga uppehållet utan seger.

Tottenham som gästar har just nu tolv poäng inspelade på sju omgångar och återfinns på en åttondeplats i tabellen. Upp till tabellfemman Everton har de bara två poäng inför denna omgång, så det är ingen kris i bortalaget ännu.
Gästerna har vunnit fyra och förlorat tre av de sju första ligamatcherna och vad gäller deras målskillnad så landar den på 6-10 i ligaspelet.
Nu ställs de mot ett Newcastle som är i stort poängbehov och det kan passa dem rätt så bra. Spurs har som ni säkert känner till en vass offensiv och jag tror inte att hemmalaget går från denna tillställning med nollan intakt, men det tror jag förvisso inte att gästerna lyckas med heller, så därför spelar jag att båda lagen gör mål.

SPELTIPS
BLGM till 1.61 hos bet365 .

1-2.
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip