Hur ska Carlo Ancelotti gör för att rädda Evertons säsong? Ja, det ska bli väldigt spännande att se. Han inledde med en 1–0-vinst mot Burnley och nu väntar Newcastle på St James´ Park. En match som kan bli ännu jämnare.
Jag spelar både lagen gör mål till 1,90 till bet365 .

Visst var vi många som förväntade oss ännu ett förfall från United när Matty Longstaff smällde in ledningsmålet för sitt Newcastle senast? Men icke. Efter 22-åringens ledningsmål skulle allt handla om United, som reste sig och det med råge. 4–1 skrevs slutresultatet och det var bara att ladda om batterierna för Steve Bruce.
Faktum är att Magpies är starka hemma på St James´ Park. Mål i 8/9 senaste matcher på hemmagräset och inte en enda förlust.
Imponerande hur många olika det är som bidrar i Newcastle. Laget har gjort 19 mål i ligaspel varav Jojo Shelvey är den som har gjort flest mål (5).

Everton är obesegrade sedan Marco Silva fick lämna klubben (4 matcher). Direkta ersättaren, Duncan Ferguson, imponerade med sin beslutsamhet och passion men en taktiker tog man honom inte för. Där kommer mäktiga Carlo Ancelotti in. 1–0-vinst mot Burnley i premiären lovade om mycket och ingenting. En typisk mjukstart där en hållen nolla troligtvis var det viktigaste.
Nu väntar Newcastle borta, en match som Ancelotti troligtvis kommer vilja kontrollera.
Newcastle har släppt in mål på hemmaplan i 4/5 senaste matcherna så jag tycker Everton ska ha bra chans.
Richarlison har sett stark ut och bör vara bra revanschsugen efter att ha gått blank senast.

Möjliga startelvor
Newcastle United: Dubravka; Yedlin, Schar, Fernandez, Lejeune, Willems; Joelinton, Hayden, Shelvey, Almiron; Carroll
Everton: Pickford; Keane, Mina, Holgate; Sidibe, Davies, Sigurdsson, Baines; Bernard; Richarlison, Kean

Newcastle på hemmaplan kommer såklart inte vilja släppa till något bakåt men allt för stark är inte försvarslinjen med Lejeune, Fernandez och Schär. En Richarlison och ett revanschssuget Everton ska ha bra chans på poäng här.
Jag tror det blir en het match där båda lagen får sina chanser.

SPEL: Både lagen gör mål till 1,90
1/5 units – hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip