Newcastle United tar emot Watford hemma på St. James' Park under lördagen och här bör hemmalaget ligga bra till för tre välbehövliga poäng.

Newcastle har öppnat säsongen svagt och är just nu ett lag för The Championship nästa säsong. På 19 ligamatcher har hemmalaget levererat elva poäng och hittills är målskillnaden 19-42. På hemmagräs har de tio matcher genomförda och här noteras de för en seger, fem oavgjorda och en målskillnad på 13-22.

Watford som gästar nu har 13 poäng på 18 matcher och är med den poängskörden precis ovanför nedflyttningsstrecket. Gästerna har en målskillnad på totalt 22-36, men som bortalag har de 11-14 på åtta matcher och detta med en resultatrad på två vinster och sex förluster.

Senaste gången som Newcastle vann en fotbollsmatch i Premier League var när de tog emot Burnley här på St. James' Park och det var i början på december. Sedan dess har hemmalaget förlorat fyra ligamatcher och kryssat sig ur en.

Watford kommer till spel med sju raka förluster i bagaget om vi räknar med deras senaste förlust som kom mot Leicester på bortaplan i FA-cupen där de föll med 4-1. Innanden hade gästerna sex raka ligamatcher utan poäng och risken att den sviten förlängs ytterligare är stor.

SPELTIPS
Newcastle United +0 (asian) eller Newcastle (draw no bet) spelas till 1.55 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: 12 miljoner extra på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip