Speltips: Newcastle rak seger till 1.80 hos Expekt .
—-
Vi gör oss redo för att Newcastle och West Ham ska sparka igång Premier League igen efter landslagsuppehållet, redan 13:30!

Sjukt nog skiljer det endast fyra poäng mellan dessa två lag, och det är faktiskt West Ham som är fyra poäng före Newcastle inför den här omgången.
David Moyes och han mannar går lite under radarn och gör en väldigt fin säsong med en sjundeplats i ligan och avancemang i Europa League.
Spelmässigt imponerar man dock sällan, men man har lyckats vända en lite tyngre trend med en betydligt bättre resultatrad innan uppehållet.

Newcastles säsong är, trots att man endast är fyra pinnar bakom West Ham, hittills en besvikelse.
Försvaret har läckt som ett såll och offensivt har man haft extremt svårt att få någon form av kontinuitet i saker och ting.
Isak och Gordon har blixtrat till här och där, men man har varit för ensamma med att producera poäng.

Newcastle vinner hemma på St James’ Park

Ett landslagsuppehåll kan mycket väl ha varit vad Newcastle behövde. En chans att samla kraft inför upploppet i ligan där man fortsatt har chans på Europaspel om stjärnorna står rätt.

I motsatt riktning tror jag West Ham går. Man är det laget som överpresterat xG mest i ligan hittills den här säsongen, och jag har väldigt svårt att se hur man ska kunna göra det resten av säsongen och fortsätta få med sig resultat.

Både siffrorna och min åsikt är att Newcastle är det bättre laget än West Ham, och har man lyckats få någorlunda ordning på sina defensiva problem under landslagsuppehållet ger jag dem ett rätt klart favoritskap i den här matchen.

Trots en omvänd tabellposition anser jag Newcastle vara det bättre laget, och då är Newcastle rak seger till 1.80 hemma på St James’ Park mot ett överpresterande West Ham ett spel jag gillar!
This is the stats tab
This is the post tip