Blickar även ner i seriesystemet en aning i England för att investera i ett nytt spel.

Newcastle möter Wolverhampton, två klassiska engelska lag där både har mycket historia i engelska högsta divisionen.

Newcastle började säsongen på sämsta tänkbara sätt. Man förlorade dom två första matcherna. Spelet såg inte alls bra ut och kändes som man inte riktigt hade börjat säsongen än. Nu har man höjt spelet och man känner mer igen Newcastle som bör kunna vinna denna serie. Man har 6 raka vinster, inklusive en cupmatch.

Senaste 3 matcherna:
Newcastle-Brighton 2-0
Derby-Newcastle 0-2
QPR-Newcastle 0-6

Man har inte släppt in ett mål på dom senaste 5 matcher. Det är ett styrkebesked i den här serien. I den här serien så spelas det 46 omgångar vilket är extremt mycket. Det gör att det är svårt att hålla spelarna hungriga och pigga i alla matcher. Newcastle spelade i tisdags då man krossade QPR med 6-0. Det bör vara en varning att man spelat i veckan och kan vara slitna, men Newcastle är ett undantag i Championship. Den truppen som Benitez jobbar med är i mina ögon särklass bästa truppen i serien. Benitez är van vid att spela många matcher då han tränat lag som spelar i t.ex Championa League samt egna ligan. Han vet att spelarna behöver vila emellanåt också. Precis det fick vissa också göra i tisdags. T.ex. så fick Colback och målsprutan Gayle inte starta mot QPR, när man då också avgjort med 3-0 efter en halvtimme kunde båda två sitta kvar och få välbehövlig vila.

Wolves senaste tre matcher:
Huddersfield-Wolves 1-0
Wolves-Burton 1-1
Wolves-Barnsley 0-4

Man började säsongen ganska bra men poängen har inte kommit i dom senaste matcherna. 1 poäng av 9 möjliga är inget man är nöjda med. Har ett lag som bör kunna vara med i racet om platserna 3-6 och möjligheten till att få kvala till PL i vår.

Jag spelar att Newcastle vinner med 2 mål men skulle man vinna med 1 mål så blir det cash tillbaka. Dubbla degen känns bra på förhand.

Newcastle -1asian @2 hos Unibet med 4/7u

This is the stats tab
This is the post tip