För mig dagens bästa spel.
Newcastle – Wolverhampton öppnar söndagens matcher i Premier League och här förväntar jag mig att Wolves fortsätter plocka poäng här. Newcastle, vann visserligen över Manchester United med 1–0 (frågan är hur mycket det säger), har viktiga defensiva kuggarna Schär och Hayden borta här samtidigt som de ser fortsatt svaga ut framåt.
Därav spelar jag Wolves asian hcp 0 (detsamma som draw no bet) till 1,88 hos bet365 !

Newcastle parkerar på en 17:e plats – vilket är precis ovanför nedflyttningsplatserna – med fem gjorda mål på nio omgångar.
Det är en gemensam nämnare för flera av bottengäng i denna inledning av Premier League. Jag pratar såklart om offensiven men kanske framför allt om målskyttet. FEM(!) strutar på nio matcher? Joelinton, Willems, Shelvey, Longstaff och Schär är de lyckosamma.
Sitter du och funderar samma sak? Ja, hur fan fick Newcastle smaka på maskorna i matchen mot Manchester United? Och en seger mot Tottenham? För att senare spela 1–1 mot Watford och förlora mot Leicester med 5–0.
Jag tittar på Newcastles potentiella startelva till detta möte och det enda jag ser framför mig är en nedflyttningsstrid, även om jag skulle gissa att "The Magpies" räddas av att andra lag är ännu sämre denna säsong.
Newcastle har fler större problem inför denna match: Viktiga mittbacken Fabian Schär missar på grund av skada. Det bekräftade Steve Bruce under fredagens PK. Sedan är även defensiva mittfältaren Isaac Hayden avstängd.
Lejeune och Ritchie står inför ett fit test.

Wolves ser desto piggare ut efter en ganska trött inledning på ligaspelet med första vinsten sjunde omgången. Men nu är laget klart igång! Visserligen endast en poäng mot Southampton senast men innan det skrällde och besegrade de självaste Manchester City på självaste Etihad (vadå säsongens tuffaste match?) med 2–0. Otroligt starkt.
Lilla minuset här är att Wolves spelade Europa League i veckan där de besegrade SK Slovan Bratislava efter ett straffmål från Jiménez. Tränaren Nuno Espírito Santo kunde rotera lite på mittfältet och vilade Jonny, Neves, Dendoncker och Traroé (i 45 min). Återstår att se vem som startar på topp här mot Newcastle av Jiménez, Jota och Cutrone.

Möjliga startelvor:
Newcastle United: Dubravka; Yedlin, Clark, Lascelles, Dummett, Willems; Almiron, S.Longstaff, M.Longstaff, Sanit-Maximin; Joelinton
Wolverhampton: Patricio; Boly, Coady, Saiss; Traore, Dendoncker, Moutinho, Neves, Jonny; Jota, Jimenez

Newcastle har – tillsammans med Watford – gjort minst antal mål i ligan. Wolves är på gång och när förutsättningarna ser ut som de gör så har jag svårt att se Newcastle vinna här. Hayden och Schär är viktiga kuggar för Newcastle – nu saknas de.

SPEL: Wolves asian hcp 0 till 1,85
2/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip