Engelska League Two bjuder på fredagsunderhållning denna fredagskväll. På Rodney Parade i Newport gästar Hartlepool United och här plockar jag ett spel med hjälp av spelbyggaren hos Unibet .

Newport County kliver in i denna hemmamatch som favoriter. Hemmalaget är just nu tabelltrea och är i allra högsta grad med i racet om en direktplats till League One-spel nästa säsong. Newport har i detta nu levererat 62 poäng på 37 ligamatcher och det är lika många poäng som fyran Tranmere. På hemmagräs har värdlaget nio vinster, sex kryss och blott tre förluster under hela säsongen och när man ikväll tar emot mittenlaget Hartlepool är min idé att de förbättrar dessa siffror ytterligare.

Hartlepool är tabelltolva och noteras för 38 poäng i ligaspelet. Gästerna har en lång väg upp till playoff-plats och marginalen ner till bottenstrid är lång också. De kan med andra ord ta sig an kvällens möte något avslappnat, men trots det tror jag inte att de har vad som krävs för att leverera en trepoängare på Rodney Parade.

Via spelbyggaren hos Unibet snickrar jag ihop 1X som utfall (hemmaseger eller oavgjort) och detta ihop med över 7,5 hörnor i matchen ger ett spelbart odds i min bok.

SPELTIPS
1X + över 7,5 hörnor spelas hos Unibet till 1.61.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Tuff rad på Stryktipset - våra experters bästa spikar och drag!




This is the stats tab
This is the post tip