Speltips: Lorient asian +1 till 1.990 hos bet365 .
—-
Den franska ligan går mot sin linda och det har blivit dags för Nice att ta emot Lorient hemma på Allianz Riviera.

Nice slåss om Europaplatserna men kommer till den här matchen med en väldigt svag form. Man har endast vunnit 1 av sina 8 senaste matcher i ligan och det börjar verkligen bli skarpt läge om man vill behålla en av de Europaplatserna man just nu har i handen.
Man ligger just nu femma men har endast tre poäng ner till Lyon på sjundeplats, så denna dystra form behöver vända.

Lorient kommer till den här matchen med fyra raka utan seger och två raka förluster. Dessförinnan hade man dock ett rätt fint facit vilket gjorde att man gav sig själva chansen i botten av Ligue 1.
Man ligger just nu på kvalplats och har 2 poäng upp till Le Havre på säker mark med en match i hand, så det är två lag som slåss på olika fronter i tabellen.
Lorients form på bortaplan är dock något att ha i beaktning. Man förlorade sin senaste bortamatch mot Montpellier med 2-0, men innan det hade man tre raka segrar och ett kryss på bortakontot.

Nice svaga form

Harmonin i Nice känns inte helt 100. Efter den senaste resultaten har supportrarna blivit lite griniga, vilket inte är konstigt alls. Frågan är om det här laget har i sig att vända den här lite dystra trenden med trycket som finns från supportrarna?
Man har trots allt fyra raka hemmamatcher utan seger och där har man till exempel inte lyckats besegra Clermont (jumbo) och Nantes (två placeringar före Lorient).

De två senaste mötena mellan lagen har slutat 1-1, och jag tror inte alls att det är omöjligt att vi får en tredje raka match av det resultatet. Nice är inte på någon bra plats just nu och poäng i den här matchen vore livsviktiga för Lorient i bottenstriden.
Jag tycker att värdet i den här matchen finns på högersidan och väljer att spela utifrån just det.
Lorient asian +1 till 1.990 får sig en liten peng!
This is the stats tab
This is the post tip