Fredagsmatchen från franska Ligue 1 hämtas från Allianz Riviera, där Nice tar emot de regerande mästarna PSG. Marknaden har PSG som solklara favoriter och anser att att de borde vinna matchen två gånger på tre försök. Därutöver har marknaden också tro på en målrik match. Allt detta är jag helt enig om. Dock har marknaden gått upp på oddset att båda lagen ska göra varsitt mål i matchen, vilket jag inte alls är enig om, eftersom det inte finns någon som helst anledning till höjningen.

Vissa spelbolag hade 1.55 i odds när de öppnade upp spelet på att båda lagen gör mål. Vad har hänt sedan dess? Ingenting i Nice i alla fall. I PSG då? Jo, att Neymar har blivit lårskadad under landslagsuppehållet. Andra förändringar? Nej. Borde marknaden gå upp så pass högt i och med Neymars frånvaro? Absolut inte! In i stället kommer Angel Di Maria och vi vet alla vad han är kapabel till - alla som såg Champions League matchen mot Real Madrid. I övrigt är även Edinson Cavani tillbaka i träning.

Arsenal legendaren Patrick Vieira är tränaren för Nice, som är ett lag som har gjort en helt okej inledning på säsongen. Nice befinner sig i mitten av tabellen och har visat sig vara starka på hemmaplan. Där har det blivit två segrar, ett kryss och en förlust. I samtliga fyra hemmamatcher har Nice lyckats med att göra mål. Motståndarna har inte varit av PSG kvalité men inte heller dåliga direkt. Det är inte fy skam att göra mål på Amiens, Marseille, Dijon och Lille senast. Mål kan Nice göra även mot PSG.

I vanlig ordning är PSG starka i ligaspelet. De kommer till denna match från en 4 - 0 vinst hemma mot tabelltrean Angers, så det råder ingen tvivel om att PSG kan göra mål. Med den truppen och de offensiva spelarna och den offensiva uppställningen ska det mycket till för att PSG ska misslyckas med målskyttet. Visst är det ändå avbräck när Neymar är skadad och Mbappe likaså och Cavani förmodligen inte 100 % redo, men ersättarna Cavani, Sarabia och Di Maria räcker gott och väl mot Nice.

Försvaret har varit stabila i PSG, i mittbacken Thilo Kehrers frånvaro. PSG har bara släppt in fyra mål på nio matcher, men Nice borta är en svår uppgift, eftersom Nice anfaller med hela laget och fyller på med många spelare i straffområdet. Då jag inte hittar någon anledning till oddshöjningen från 1.55 till nuvarande 1.83 lägger jag ett spel på att båda lagen gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

---
Bekräftad startelva Nice:
Walter Benitez, Malang Sarr, Dante, Ignatius Kpene Ganago, Patrick Burner, Pierre Lees Melou, Wylan Cyprien, Danilo, Christophe Herelle, Kasper Dolberg & Alexis Claude Maurice.

Bekräftad startelva PSG:
Keylor Navas, Thiago Silva, Leandro Paredes, Presnel Kimpembe, Thomas Meunier, Abdou Diallo, Ander Herrera, Angel Di Maria, Mauro Icardi, Pablo Sarabia & Eric Maxim Choupo Moting.
---

This is the stats tab
This is the post tip