bet365 livestreamar matchen.

Dags för ligaomgång 25 i Ligue 2, matchen vi ska kolla på är mötet mellan seriens två formstarkaste lag dvs. Niort vs Caen.


Niort som ligger på en 6:e plats för tillfället med 39 plockade poäng på 24 spelade matcher med målskillnaden 31-27. Man är även ett starkt hemmalag med facit 6-5-1 med målskillnaden 19-12 hemma på Stade René Gaillard. Formen för tillfället är ruskigt bra, på lagets 7 senaste serie matcher så har man 6 vinster och 1 oavgjord med målskillnaden 13-4. Man visade det senast med när man slog serieledaren Metz med 2-0. Styrkan i Niorts trupp är att de har många i laget som gör mål, fast deras bästa målskytt Sala är den bästa.


Caen ligger för tillfället på en 7:e plats med 37 tagna poäng på 24 spelade matcher med målskillnaden 42-30! Man är ändå ett hyfsat bortalag med facit 4-1-7 med målskillnaden 22-21. Kan poängtera där att Caen är seriens målgladaste bortalag, samt i alla deras 12 bortamatcher så har man gjort mål. Så har svårt att se varför de inte ska lyckas i denna matchen heller. Till denna matchen så har Caen tillgång till bästa möjliga offensiv med spelare som Fajr, Koita och Duhamel.

Detta är en väldigt viktig match för båda lagen om de ska ha en chans till att spela i Ligue 1 nästa säsong. Så att båda lagen ska kunna göra mål känns bra här. 4/5 U på båda lagen gör mål.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip