Speltips: Över 3,5 mål i matchen till 2.37 hos bet365 .
—-
England reser till Nordmakedonien för att avsluta detta lyckade EM-kval. Gruppseger med marginal ner till Italien eller Ukraina som slutar tvåa.

Nordmakedonien står på sju inspelade poäng på sju matcher. Man har inte lyckats skrälla fullt tillräckligt, men ett godkänt kval trots allt.

England har en offensiv som på sin dag har kvalitén att göra en väldans massa mål på Nordmakedonien.
Offensiven har dock inte allt sprudlat. ”Endast” två mål senast mot Malta till exempel. Här mot Nordmakedonien tror jag dock man släpper på tyglarna en aning, både defensivt och offensivt.

Nordmakedonien har varit involverade i två raka målrika historier. 5-2 förlust senast mot Italien och 3-1 vinst mot Armenien dessförinnan.
Det är ett försvar som läcker men även en offensiv som inte alls är pjåkig, speciellt på hemmaplan.I matcher som dessa som egentligen inte har någon betydelse tror jag båda lagen släpper på en aning. En del rotation i England? Kanske. Men jag tror man spelar lite mer avslappnat. Englands prestation mot Malta var aningen undermålig och det skulle inte förvåna mig om Makedonien fick sota för det här.
Makedonien är avhängda och vill nog ge hemmasupportrarna en sista show detta EM-kval.

Jag sticker ut hakan en aning och spelar över 3,5 mål i matchen till 2.37 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip